Maxi vac 800 liter uthyres

Är du också trött på att mocka hagar? Att hålla hagarna rena har numera blivit lätt och inte lägre behövs de läggas tid och kraft på att gå runt med kärra och grep. Perfekt när de är dags att vår- och höststäda hagarna, den fungerar lika bra på färsk som gammal dynga och suger upp i både långt och kort gräs! Jättebra att använda om man har drabbats av parasiter/maskar eller för att hålla parasitsmitta nere. Fungerar även vid städning av stall/hos andra djur (tex höns, kaniner, får) för att suga ut gammalt spån/halm eller vatten, även för att suga löv. Kopplas på fyrhjuling/gräsklippare/bil eller dras för hand.

Vi hyr ut den runt området Norrtälje, Hallstavik, Östhammar och Rimbo, men såklart även till andra ställen. Kan hämtas i Älmsta. Kan köras ut inom rimligt avstånd (sträckan Älmsta-Stockholm körs dagligen).

Prislista:

2 Mars - 31 oktober
Maskinen hyrs ut för 600kr inkl moms/dag under helg och 500kr inkl moms dag/ under vardagar, men ska man hyra för att dammsuga hagar rekommenderar vi minst 2 dagar för att hinna med.

1 November - 1 Mars

Maskinen hyrs ut för 500kr/dag inkl moms (oavsett helg eller vardag). 

Hämtas enklast med hästtransport utan mellanvägg, för dig som inte har egen hästtransport kan man hyra våran för egen förflyttning, då för 300kr/dag eller 500kr för två dagar, inkl moms.

Avbokning måste göras minst 24 timmar innan avtalad hyrestid, annars faktureras hela hyressumman.

De går bra att ringa eller smsa för bokning och information om lediga tider, 0736179419.